Jadi D - Simplon

Noordstaat presents:
Jadi D

+ Rommy Gabay

Vr 23 September 2022
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: R&B / Hiphop
Koop tickets
Links

Ze mag dan uit Groningen komen, de sound van Jadi D is behoorlijk internationaal. In haar r&b- en hiphoptracks zingt ze zelfverzekerd en krachtig over verlangens, frustraties én het soms maar gewoon denken: ‘fuck it, imma be just me.’

In 2019 honoreert het Fonds voor Cultuurparticipatie Jadi D voor een Urban Arts Talent Traject. Hiermee ontwikkelt zij zichzelf in razendsnel tempo. Zo speelt ze een weergaloze show op de online editie van Eurosonic 2021 en is ze de meest geboekte hiphop act van de Popronde 2021. Nu ligt haar debuut EP ‘Keep Sweet, Keep Smiling’ klaar, vol met alternatieve r&b en hiphop tracks over jezelf ‘stuck’ voelen binnen alle maatschappelijke verwachtingen die het leven met zich meebrengt. Op 23 september hoor je als eerste haar nieuwe sound in de grote zaal van Simplon!

Support is er van Rommy Gabay, die je met haar stemgeluid vol soul over een levendig geluid van pop, soul en hiphop meeneemt op een emotionele trip. Daarin worden alle tegenstellingen van het leven belicht. Een mooi contrast tussen een groovy sound en goudeerlijke teksten.