Jack Shore - Simplon

Jack Shore

Za 2 Maart 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €16,- Deur: €16,- Genre: Electronic / Pop
uitverkocht
Links

Deze show is volledig uitverkocht.

Iedereen die TikTok heeft is vast en zeker al een keer met het werk van de Amerikaans/Israëlische producer Jack Shore aanraking gekomen. Met zijn levendige persoonlijkheid en pakkende video’s, heeft hij de harten van veel mensen al moeiteloos weten te veroveren. In zijn tienertijd ontwikkelde hij een liefde voor muziek. Om zijn passie na te jagen heeft hij toentertijd zijn religieuze middelbare school achter zich gelaten. Inmiddels heeft hij, naast het maken van zijn eigen muziek, talloze internationale artiesten en bands geproduceerd en opgenomen. Alleen zijn eigen werk heeft hem al 20 miljoen streams gebracht op Spotify.

In 2022, in zijn 21e levensjaar, is hij naar Nederland is vertrokken en heeft hij in Amsterdam een studio opgericht. Met zijn ervaring in muziekproductie en inspiratie uit de nieuwe leefomgeving, begon hij remixes te maken van: voor nederlanders welbekende commerciële deuntjes, Nederlandse artiesten en andere geluiden uit de Nederlandse cultuur. Hierdoor heeft hij een, voornamelijk Nederlands/Europees, publiek weten te bereiken van meer dan 600.000 volgers.

Maar wat gaat hij dan in Simplon doen? We geven het woord door aan de enige echte: “Al vele jaren droomde ik ervan om mijn muziek live te spelen. Nee, niet door op play te drukken op een DJ-controller, ECHT LIVE, de bas, drums en synths ter plekke bespelen. Eigenlijk een eenmansband mede mogelijk gemaakt door: Live Looping! Ben ik gek? Waarschijnlijk wel. Gaat het werken? Ja, dat gaat het en we gaan plezier hebben! Ik heb deze visie en ik wil het tot leven brengen! Dus als je cool bent en van mijn muziek geniet, koop een kaartje! Mag ik dat zeggen..? Oké, zie je daar!”

Duidelijke taal dus. Wil jij Jack Shore in levende lijve een muzikaal meesterwerk zien componeren vanaf nul? Pak dan nu die kans om deze belevenis mee te maken in onze Grote Zaal!