Jack and the Weatherman - Simplon

Jack and the Weatherman

Vroege Show

Za 17 Oktober 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:00 uur
Aanvang: 20:00 uur
VVK: € 11,-

Genre: Pop
uitverkocht
Links

Note: Deze show van Jack and the Weatherman is volledig uitverkocht. Er zijn nog tickets voor de late show verkrijgbaar.

De twee vrienden uit Haarlem, Berry ‘Jack’ Krikke en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman vormen samen Jack and the Weatherman. Geïnspireerd door genres zoals folk, reggae en hiphop, deelt het dynamische duo een liefde voor het maken van muziek die positiviteit en liefde de wereld in stuurt. 

Jack and the Weatherman begonnen als duo muziek te maken vanuit hun studio genaamd ‘The Cave of no Shame’. Vanuit daar brachten ze verschillende EP’s uit zoals ‘Homewards’ en ‘Some Kind Of Purpose’, waardoor ze snel mainstream aandacht ontvingen. Sindsdien verscheen het duo op evenementen in Europese landen zoals Finland, Engeland en zelfs op Sziget Festival in Hongarije. Eind 2019 hebben ze hun welverdiende gouden plaat ontvangen voor de single ‘Till The Sun Comes Up’, deze heeft miljoenen streams. Het duo kan niet wachten om 17 oktober in een intieme setting weer voor publiek te spelen!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.