Jack and the Weatherman (wordt verplaatst) - Simplon

Jack and the Weatherman (wordt verplaatst)

Sa 26 June 2021
Location: Grote zaal Open: 21:15 Start: 21:45 Ticket: €11,- Genre: Pop
sold out
Links

Vanwege de huidige corona maatregelen gaan de concerten van Jack and the Weatherman op 26 juni helaas niet door. We hopen zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum voor het optreden te komen.


De twee vrienden uit Haarlem, Berry ‘Jack’ Krikke en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman vormen samen Jack and the Weatherman. Geïnspireerd door genres zoals folk, reggae en hiphop, deelt het dynamische duo een liefde voor het maken van muziek die positiviteit en liefde de wereld in stuurt. 

Jack and the Weatherman begonnen als duo muziek te maken vanuit hun studio genaamd ‘The Cave of no Shame’. Vanuit daar brachten ze verschillende EP’s uit zoals ‘Homewards’ en ‘Some Kind Of Purpose’, waardoor ze snel mainstream aandacht ontvingen. Sindsdien verscheen het duo op evenementen in Europese landen zoals Finland, Engeland en zelfs op Sziget Festival in Hongarije. Eind 2019 hebben ze hun welverdiende gouden plaat ontvangen voor de single ‘Till The Sun Comes Up’, deze heeft miljoenen streams. Het duo kan niet wachten om 26 juni in een intieme setting weer voor publiek te spelen!