Jack and the Weatherman - Simplon

Jack and the Weatherman

Miracle tour + Pat Burgener

Vr 20 Oktober 2023
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Neem elementen uit de pop, folk, reggae en hiphop en gooi daar een boel positieve en diepzinnige teksten bovenop, en je hebt Jack and the Weatherman. Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren. De mannen vieren de mooie aspecten en kwetsbaarheid van het leven en haar schoonheid. Het is muziek voor zowel het hart als het hoofd en tijdens hun dynamische liveshows zullen ze je meer van het leven laten genieten.

Jack and the Weatherman doet bijna alles zelf. Ze schrijven hun oeuvre vanuit hun eigen studio. Met hun zelf uitgebrachte EP’s Something Positive, Homewards en Some Kind of Purpose en albums The Lucky Ones en One of Us scoorden ze megahit na megahit op Spotify, met meer dan 60 miljoen streams en luisteraars over de hele wereld. Hun grootste hit ‘Till the Sun Comes Up’ leverde hen zelfs een Gouden Plaat Award op. Shows doen ze in Nederland en ver over de landsgrenzen, van Finland tot Engeland, Duitsland en Zwitserland. Overal waar ze komen is het feest. Tijdens hun energieke liveshows worden ze één met het publiek om na afloop iedereen een extra dosis levensvreugde mee naar huis te geven.

De vorige shows van Jack and the Weatherman in Simplon konden helaas vanwege Covid niet doorgaan, maar nu kan het duo dan eindelijk haar positieve vibes meebrengen naar Simplon. Vreugde gegarandeerd!

Support is er van Pat BurgenerPat Burgener is naast muzikant ook professioneel snowboarder. En zoals voor vele topathleten het geval is, kreeg ook Burgener te maken met een blessure. En precies toen vond hij zijn muzikale passie en startte hij een band. Die voorliefde voor muziek en snowboarden combineert hij tot op heden dag.