Ivan & The Parazol - Simplon

Ivan & The Parazol

+ Backgammon

Za 3 December 2016
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €11,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

De Hongaarse band Ivan & The Parazol brengt rockmuziek alsof de jongens in de jaren zestig of zeventig leven, maar dan wel met een modern sausje erover heen. Met catchy gitaarrifs, energieke live shows en een charismatische frontman staat het garant voor een enorme portie rock ’n roll! 

Het vijftal begon in 2010 en binnen twee jaar hadden ze al een debuutalbum en een optreden tijdens het grote showcase festival SXSW op zak. Dat is niet alles, de catchy single ‘Take My Hand’ werd het officiele promo nummer van het festival in 2014. Inmiddels gaan Ivan & The Parazol nog steeds als een speer. In thuisland Hongarije verkopen ze met gemak zalen uit en stonden ze op het hoofdpodium van Sziget. In Groningen zagen we ze eerder als support van Birth Of Joy in Vera en maakten ze ook flinke indruk tijdens Eurosonic. Dit najaar komt de band terug voor een eigen show in Simplon.

Support komt deze avond van Backgammon, deze band uit Ermelo brengt op geheel eigen wijze de klassieke rock nieuw leven in. Na twee uitgebrachte EP’s wordt er momenteel met de producer van John Coffey en Dotan in de studio gewerkt aan een debuutalbum.