Inferno + IXXI + The Stone - Simplon

Inferno + IXXI + The Stone

Hymns To Lemegeton Tour

Zo 25 Maart 2018
Waar: Grote zaal Open: 15:00 - 18:30 uur Aanvang: 15:30 uur Ticket: €10,- Deur: €12,50 Genre: Metal
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

De Hymns To Lemegeton Tour komt naar Simplon! Dat betekent drie harde metal bands op de zondagmiddag!

Inferno
Sinds 1995 brengt Inferno duistere sferen aan het licht. Na meer dan 20 jaar bestaansrecht hebben de bandleden een geweldig arsenaal aan vaardigheden en wijsheden. Oftewel de volume knop staat op 11. De Tsjechische formatie komt met een gloednieuw album naar Simplon! Gnosis Kardias (Of Transcension and Involution) is ruiger en tegelijkertijd gedetailleerder dan ooit tevoren. Live is deze ervaring nog tig keer intenser. Inferno zal de fundering van het pand eens goed laten trillen.

IXXI
De zweedse formatie van IXXI is letterlijk opgestaan uit het graf. De band releasede hun album Skulls ’n Dust in 2014 bij het label Osmone Productions. Sinds deze release is de band flink gaan giggen. Dit bleef niet onopgemerkt. Zo waren zij de headliner voor meer dan 2 jaar bij alle Europese shows. Daarnaast speelden ze ook op vele festivals met menig bekende bands in de metal scene. De band kenmerkt zich door hun ruige liveshows die iedereen zal bijblijven.

The Stone
Tot slot komen we aan bij de Servische formatie van The Stone. Black metal staat hier centraal. En niet zo’n beetje ook. The Stone is al meer dan 20 jaar een beruchte naam in de underground scene. Met een groot scala aan releasesĀ  onder de riem is dit een naam die elke metal liefhebber wel kent. Ze speelden op menig festival en lieten daar ook een sterke indruk achter. De band heeft alweer hun achtste album ‘Teatur Apsurda’ gereleased op het label Mizantropeon Records.

Support komt deze middag van de Groningse black metal bandĀ Orewoet.