Indigo - Simplon

Indigo

Monoloc + David Leese + Fandino + Anil Fazli b2b Robin Potze

Do 24 Maart 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:30 - 06:00 uur Aanvang: 23:30 uur Ticket: €10,- Deur: €12,50 Genre: Techno Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Groningen kan weer opgelucht ademhalen, een nieuwe Indigo staat voor de deur. Op donderdag 24 maart is het weer tijd voor nieuw vuurwerk in Simplon. De dag erna is Goede Vrijdag, dus zelfs je moeder staat erop dat je niet voor 1 uur thuis bent. Een reis van melodische klanken opgebouwd naar een explosieve climax, waarbij de liefhebbers weer in hun handjes kunnen knijpen met lasers die tot in de late uurtjes je blikveld zullen vullen. Bereid je voor op kippenvel en een traantje her en der.

Line-up:
Monoloc
David Leese
Fandino
Anil Fazli b2b Robin Potze

Monoloc
Het jaar 2015 betekende de absolute doorbraak van Monoloc, grootmeester uit Berlijn en vaste gast in technotempel Berghain. Met EP-releases op onder andere Innervisions en Life & Death heeft Monoloc ruimschoots laten zien wat hij in zijn mars heeft.  Zijn stijl wordt gekenmerkt door energieke en groovy melodieën, maar dan met een rauw randje. Monoloc is meester in het inspelen op de emotie van het moment en gaat het experimentele zeker niet uit de weg.

David Leese
Deze niet te missen verschijning neemt het nodige enthousiasme mee vanuit de Randstad. De man met de baard, David Leese, was ooit winnaar van de Pioneer DJ Tour. Sindsdien is het balletje gaan rollen en staat hij met name bekend om zijn diverse en oppeppende sets. Als smaakmaker van de avond én oude bekende van Simplon, zal David de zaal vullen met warme, diepe technoklanken.

Fandino
Olliver Fandino begon ooit als organisator van feesten om nieuw talent de kans te geven hun kunsten op het grote podium te vertonen. Het begon te kriebelen en inmiddels is hij als Fandino een graag geziene gast op technofeesten door het gehele land. Fandino put nog dagelijks zijn inspiratie uit het vele talent waar hij met zijn organisatie Unbounded mee mag werken. Hij zal ditmaal het stokje overnemen als afsluiter van de avond.

Anil Fazli
 b2b Robin Potze

De avond wordt afgetrapt door de favoriete schoonzonen van Groningen, Anil en Robin. Deze graag geziene gasten kennen het Groningse publiek als geen ander en weten precies hoe ze jullie moeten vermaken. Een warm welkom van een duo dat hoog in zal zetten om de volgende DJs flink te laten zweten.