INDIGO - Simplon

INDIGO

Secret Cinema + Hubert Kirchner + Gabriela Penn + BDKR

Do 3 December 2015
Waar: Grote zaal Open: 23:55 - 06:00 uur Aanvang: 23:55 uur Ticket: €10,- Deur: €12,50 Genre: Techno Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na het overweldigende succes van de eerste editie van Indigo, met niemand minder dan Egbert (live), is er geen tijd om stil te zitten. We gaan namelijk gewoon weer door, op 3 december in Simplon. Na alle enthousiaste reacties zijn we vastberaden om de volgende editie naar een nog hoger niveau te tillen.

Line-up:
Secret Cinema
Hubert Kirchner
Gabriela Penn
BDKR

Secret Cinema
Nadat EgbertLIVE ons al liet zien hoe je een zaal letterlijk en figuurlijk omver kunt blazen is het ditmaal tijd voor nog groter geschut. Niemand minder dan Secret Cinema, de leermeester van Egbert, zal zijn kunsten in Groningen komen vertonen. Als oprichter van GEM Records is Secret Cinema inmiddels een rot in het vak en reist hij de hele wereld over om zijn liefde voor de muziek met het publiek te delen. Bereid je voor op absolute extase en laat je verassen.

Hubert Kirchner
Hubert Kirchner is een DJ om in de gaten te houden. Nog jong van stuk, maar met een immense rugzak aan ervaring. Geboren in een muzikaal gezin werd Hubert al vroeg geconfronteerd met de wereld van de klassieke- en jazz muziek. Door deze bagage is de stijl van Hubert er één die de harten van menig liefhebber sneller laat kloppen. Met zijn ervaring op de grotere festivals als DGTL en Pleinvrees is Hubert een garantie voor een onvergetelijke avond.

Gabriela Penn
Gabriela is het bewijs dat vrouwen achter de draaitafels niet onderschat mogen worden. Met haar voorliefde voor de hardere techno weet ze precies hoe ze menig raver tot het gaatje kan laten gaan. Gabriela beheerst niet alleen de kunst van het draaien, meer nog weet ze precies hoe ze het publiek omver kan blazen en keer op keer kan verbazen. Haar sets worden gekenmerkt door elegante melodieën afgewisseld door explosieve climaxen die je op reis nemen door een wonderlijk landschap.

BDKR
Één van de vele talenten die Groningen momenteel voortbrengt is Donald Bedeker. Onder de naam van BDKR timmert hij inmiddels hard aan de weg en is hij daarnaast druk in de weer met het produceren van zijn eigen tracks. BDKR heeft gevoel voor de muziek en weet als geen ander de juiste snaar te raken. Niet voor niets dat zijn unieke sound hem al een gig heeft opgeleverd op Paradigm Festival en heeft hij al naast veel van zijn helden achter de draaitafels mogen ontstaan.