I See Death Everywhere - Simplon

I See Death Everywhere

Grá + Ars Veneficium + Asagraum

Zo 14 Mei 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 00:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €8,- Deur: €10,- Genre: Metal
Koop tickets
Links

De Zweedse band Grá is al jaren actief in de Scandinavische scene. Opgebouwd uit leden van Cursed 13 en de vocalist van Dark Funeral heeft Grá een zeer eigen, koude black metal sound weten te scheppen. Na vele jaren wordt het dan ook hoog tijd dat Grá naar het westen afreist en op de eerste zondag van de ‘I See Death Everywhere’-tour is Groningen aan de beurt. Het is zodoende de eerste keer dat Grá op Nederlandse bodem zal spelen dus zorg dat je erbij bent!

In het noorden van Nederland is Ars Veneficium zeker geen onbekende meer. Ze hebben namelijk ooit al eens voet gezet op ons podium hier in Simplon tijdens hun Necrotic God European Tour met Isvind, The Stone en Sarkom. Nu bijna anderhalf jaar later komen ze weer terug naar het hoge noorden van ons land en deze keer mét Full Length album “The Reign Of The Infernal King” dat eind 2016 uit kwam.

De Noord/Nederlandse all-female black metal band Asagraum komt de avond helemaal af maken. Met hun roots uit onder andere Groningen (bassist Michelle a.k.a. de eigenaresse van metalcafé de Witte Wolf) en hun kille, oldskool sound maken deze dames de laatste tijd furore in binnen- en buitenland. Nadat ze onlangs op Grunn’t al een onvergetelijke show hebben neergezet zijn ze nu op een echte black metal avond terug om in volle glorie hun ritueel uit te voeren.