Huub Prins + Eigen Risico - Simplon

Huub Prins + Eigen Risico

Simplon UP

Do 4 April 2019
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Singer / Songwriter
Koop tickets
Links

Het is tijd om weer Up te gaan! Met dit keer in de aanbieding: een one man show door Huub Prins, maar zijn vrienden kennen hem als Elias Elgersma. Althans, dat denk ik. Hij belichaamt namelijk meerdere namen; Yuko Yuko, The Homesick, Huub Prins en wie weet wat nog meer. Elias lijkt niet echt een standaard 24-jarige jongeman, ook al komt hij ‘gewoon’ uit Dokkum. Hier zijn Yuko Yuko en ‘The Homesick’ ontstaan, met optredens die we maar lastig kunnen plaatsen. Zo speelde hij met zijn vrienden in o.a. Ljubljana (Slovenië) op het MENT Festival en stond met teenslippers aan te spelen, lekker provoceren. Topic of the conversation natuurlijk. Deze man is een eigenaardig type, maar ik word er heel vrolijk van. 

Hij is uniek en hem vergelijken met andere acts ga ik niet, kijk gewoon even naar zijn nieuwste project. Net zo jong als de kijkertjes van Sesamstraat, het nieuwe nummer ‘Pino’ onder de naam Huub Prins. Een sound die doet denken aan De Jeugd van Tegenwoordig, terwijl de simplicity van de tekst mij een oud Nederlandse vibe geeft. Kortom, kom zelf maar even langs!

Eigen Risico is een nieuw project dat is ontstaan rondom het nieuwe album van Hache Smith. Live bespelen ze elkaar als een trio van mannen die niet vies zijn van een experimentje.

Verder verzorgt DJ Ljipaai voor wat gezelligheid in ons cafe met een selectie aan Nederlandse plaatjes.