Howling Owl - Simplon

Howling Owl

Simplon UP

Do 8 Oktober 2015
Waar: Café Open: 20:30 - 22:30 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Experimental Pop
Links

Heb je wel eens een Hongaarse film gezien in het Hongaars? Waarbij je dacht ’tjonge, ik snap er helemaal niks van maar het klinkt wel lekker ofzo en wil weten wat er nog meer gaat gebeuren’? JA? Wow. Wij ook! En dat doet ons heel erg denken aan de band die we deze week voor jullie hebben neergezet in deze mini UP: Howling Owl.

Sommige dingen kun je niet gelijk begrijpen. Net zoals kunst. Velen denken ‘Hey joh, Mondriaan, het is goed met je lijnen en vlakken in primaire kleuren. Maar dat kan ik zelf ook wel’. Dat is dan ook de ‘kunst’ van het vak. Drummer Lav speelt met zo’n gemak dat het lijkt alsof het de simpelste zaak van de wereld is. Niet waar hoor. Samen met de synths en zang van Evija wil je gewoonweg niet dat het ophoudt. Haar stem is ‘klein maar fijn’, zoals men zegt. Maar haar lach is betoverend. Onze tip: zie haar dus aan het lachen te maken.

Check hier vast het nieuwste materiaal van Howling Owl. Dit gebeurde dus spontaan in plaats van een koffiepauze. Stel je even voor. Dit gebeurde….terwijl de koffie onaangeroerd bleef staan. Beetje lauw te worden. Wij vinden dat nogal wat bij UP, want hier gebeurt vrij weinig spontaan. In plaats van koffie. Super vet toch? Komen dus. Ook omdat hun volgende show in Bratislava is. En dat is echt vet ver weg.