R.A. The Rugged Man - Simplon

HOMEBASE:
R.A. The Rugged Man

+ A-F-R-O + Mr. Green

Vr 27 November 2015
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €15,- Deur: €16,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Na een succesvolle tweede editie keert Homebase terug met een exclusieve show! Op 27 november zullen R.A. The Rugged Man, A-F-R-O en Mr. Green het podium onveilig maken. Homebase is een organisatie die is ontstaan uit twee Groningse hiphop liefhebbers die iets misten in het aanbod van de hiphop evenementen in Groningen. Ze hebben zelf het initiatief genomen om een event te organiseren en Homebase een thuisbasis te maken voor de hiphop met het echte 90′s gevoel.

R.A. The Rugged Man
Deze man uit New York heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De titel ‘Enfant Teribble’ heeft hij ruimschoots verdient door overhoop te liggen met labels, gekke dingen op het podium, en door altijd zijn eigen weg te kiezen. Het heeft hem een cultstatus opgeleverd en een fanbase die nog steeds blijft groeien. Met twee albums op zijn naam, aardig wat gastoptredens en een hoop energie, vonden wij het tijd om dit buitenbeentje een keer naar Groningen te halen.

A-F-R-O (All Flows Reach Out)
Vorig jaar organiseerde R.A. de ‘Definition of a Rap Flow’ competitie, waarin meerdere mc’s de mogelijkheid kregen om hun skills te laten horen. De winnaar, die er met kop en schouders bovenuit stak, was A-F-R-O. Deze 18 jarige jongen werd vervolgens protegé van R.A. en is momenteel bezig met zijn eerste album waarop een aantal grote namen voorbij zullen komen.

Mr. Green
R.A. & A-F-R-O zullen tijdens deze tour vergezeld worden door Mr. Green. Deze producer/DJ heeft o.a. gewerkt met R.A. The Rugged Man, Pace Won, Killah Priest, C-Rayz Walz en meer.

De avond zal afgetrapt worden door vaste huis-dj Gila Selectah.