Fresku (geannuleerd) - Simplon

Fresku (geannuleerd)

Za 18 December 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,- Genre: Hiphop
Links

Het concert van Fresku is helaas geannuleerd vanwege corona. Het is niet mogelijk gebleken om op korte termijn een vervangende datum te vinden. De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht gekregen.


Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Het duo van Homebase heeft de Eindhovense rapper gestrikt om dit najaar terug te keren naar Simplon!

Zonder aankondiging bracht Fresku eind oktober 2019 zijn vierde album ‘In Het Diepe’ uit. Een album waarop hij teruggaat naar zijn roots, waar hij zijn luisteraars meeneemt in het diepe, in een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Dit jaar maakt hij zich alweer klaar voor nieuwe dingen. Hij vertrok onlangs bij Top Notch en op 8 oktober brengt hij in eigen beheer het eerste deel van het nieuwe album ‘In De Lucht’ uit. De eerste single ‘Sumud’ verscheen onlangs en bevat een sterke boodschap, zoals we van hem gewend zijn. Wat we ook van hem gewend zijn, is dat hij live een creatieve en strakke show neer gaat zetten. Met zijn aankomende nieuwe werk op de planning kijken we daar nu al naar uit!