Hausmagger - Simplon

Hausmagger

Nog 1 Keertje Dan

Vr 10 Mei 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Voor de aller-aller-aller-aller laatste keer komt Hausmagger terug naar Simplon om Groningen te teisteren met teksten die directer zijn dan een rechtse vuist. Zelf hadden ze nooit verwacht dat ze na tien jaren nog zo’n ondergrondse aanhang zouden krijgen. Voor Hausmagger is dat echter echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen en daarom hebben ze besloten om een afscheidstour te doen.

De band is gevormd rond gitarist Eddy ‘De Pook’ Sewerratti en Theo Wesselo, voormalig TV-ster die onder velen bekend is als de rechter Rembo van Rembo & Rembo. Onder eigen beheer brachten ze drie albums uit en door middel van een jaren’80-guerrilla-tactiek zijn ze op bijna ieder festival in Nederland te zien geweest. Hun songs zijn rauw en recht voor zijn raap en worden afgewisseld met een spervuur van Wesselo’s one-liners en podium-poëzie. Sieg smile!

De support zal worden verzorgd door Anemone. Om je een idee van Anemone te geven: in de platenkasten van de groep vind je albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens hun shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses en Happy Mondays. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens zijn vuige liveshows.