Hannah Mae - Simplon

Hannah Mae

+ ANIQUE

Vr 3 Mei 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Country / Pop
uitverkocht
Links

Emmense singer-songwriter Hannah Mae is niet meer weg te denken uit het countrypop landschap. Getekend op het Spark label van Ilse DeLange en met meerdere hitlijst noteringen, kun je haar kennen van radio en tv, maar natuurlijk ook van het nummer ‘Back To You’.

Die Engelstalige debuutsingle, ‘Back To You’, was direct de doorbraak voor de singer-songwriter. Mede dankzij het gebruik van ‘Back To You’ in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies in o.a. Nashville volgden. Hannah Mae heeft voor nu de overstap gemaakt naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse zanger Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn geschreven en geproduceerd met producersduo The Companions en Simon Leferink.

De singer-songwriter gaat dit voorjaar op clubtournee, en heeft er veel zin in: “Ik heb ontzettend veel zin om in mei en juni een tourtje toe doen! We spelen mijn liedjes in een trio-setting, dus we gaan de nummers in een speciaal jasje gieten. Naast mijn bekende liedjes zullen ook nieuwe nummers de revue passeren. Ik kan niet wachten om jullie te zien in de zalen!”

Support is er van ANIQUE, een jong, muzikaal talent, die luisteraars weet te raken met haar heldere stemgeluid en zelfgeschreven Engelstalige popsongs.