Guenter Råler & Sekaiology - Simplon

Guenter Råler & Sekaiology

Simplon UP

Do 19 December 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Electronic
Koop tickets
Links

Guenter Råler is het alter ego van de Italiaans-Nederlandse Irene Cassarini. Het audiovisueel multitalent rijgt experimentele clubmuziek aan elkaar tot haar onnavolgbare ‘sound extremism’: een amorfe muzikale ervaring die dystopisch en vervreemdend voelt. Met haar nieuwe project ‘Queering the Digital Space’ onderzoekt ze de velden van nieuwe media, queer culture, feminisme, gender en technologie, en wat het betekent om een ‘zelf’ te zijn, zowel offline als online.

Irene Cassarini wordt vergezeld door nog zo’n artistieke duizendpoot; Sekaiology. Hij streeft ernaar om de wereld een idealistische draai te geven met zijn live modular sets. Verwacht een avond vol elektronische muziek, gezelligheid en wellicht een maatschappelijk geëngageerd gesprek hier en daar.

Toucan Coma maakt psychedelische ambient muziek die reikt van trippy droombeelden tot ritueel getrommel en vogelzang in het regenwoud. Geïnspireerd door Jon Hassell’s Fourth World neemt hij je mee naar een denkbeeldige plaats waar oude folklore en moderne technologie samenkomen.