Gotu Jim - Simplon

Gotu Jim

High Society Swaggertour

Za 14 December 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €19,- Genre: Electronic / Pop
Koop tickets
Links

Na een succesvolle show in 2023, keert Gotu Jim terug naar Simplon. De artiest, die doorbrak met nummers als ‘Stiekem Wil Ik DJ Zijn’ en ‘Oranje Etiket’, maakt tracks met een clubmuziek ondertoon – denk hyperpop gemixt met house, breakbeats én hiphop. Tracks die gaan over het uitgaan, bad gaan, goed gaan, en allerlei zaken die het jonge leven met zich meebrengen.

Gotu Jim (vrij vertaald uit het sranang; Gouden Jim) heeft het land veroverd sinds de release van zijn debuut-EP ‘Tweede Klas’ die in 2018 werd uitgebracht op Burning Fik door Abel en Faberyayo. Hij werkte verder samen met Merol, Hang Youth en raakte de gevoelige snaar van velen met ‘Stiekem Wil Ik DJ Zijn’. Ook zijn nieuwste plaat, Niet Geslapen, Wel Gedoucht, werd vol enthousiasme ontvangen. Ook presenteert hij een NPO webserie over de pechgeneratie.

Nu is daar de nieuwste EP High Society Swaggerboy, waarop Jim zijn wilde haren heeft afgeschud. Of nou ja, bijna helemaal. De EP volgt iemand in transitie van jeugdigheid naar het volwassenzijn, van onbevangen naar serieus. En toch zitten er nog vleugen van het uitgaan en van pompende housetracks in. Een show met Jim blijft dus geheid eentje waarbij je niet kan stilstaan!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 mei om 10.00u.