GOSTO + CUT_ - Simplon

GOSTO + CUT_

Za 12 November 2016
Waar: Kleine zaal Open: 21:00 - 22:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €9,- Deur: €10,- Genre: Electronic / Pop
Koop tickets
Links

Op deze avond presenteren we een double bill met twee veelbelovende acts: GOSTO en CUT_! Verwacht veel nieuwe muziek, beide acts releasen na lovende reacties op voorgaande EP’s dit najaar een debuutalbum.

GOSTO
Geïnspireerd door reizen, chaos en liefde zoekt GOSTO de dunne lijn tussen pompende elektronische muziek en intiem akoestisch samenspel op. Met zijn warme, meeslepende en bezielde zang brengt hij een geheel nieuw geluid, waarbij de beats gruizig, donker en kleurrijk zijn en samengesmolten worden tot een soulvolle dub triphop sound. Inspiratie komt duidelijk hoorbaar van Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley. In 2015 liet de zanger met zijn band veel van zich horen door shows op o.a. Noorderslag, 22fest en Into The Woods en als support van Oscar & The Wolf en Thomas Azier. Na twee EP’s verschijnt in oktober eindelijk het debuutalbum ‘Memory Ivy’, waarna een albumtour volgt en GOSTO langs Simplon brengt.

CUT_
Indie electro pop band CUT_ (spreek uit als CUT underscore) scoorde in 2014 een Youtube hit met een cover van het nummer Papaoutai van Stromae. De cover begon als nietsvermoedend schoolproject en de teller staat inmiddels op meer dan 1,5 miljoen views. Het duo bestaande uit producer Sebastiaan Dutilh en zangeres Belle Doron bleek nog veel meer in huis te hebben. De EP’s ‘Patterns’ en ‘Chapter I’ kregen lovende reacties en de release van het debuutalbum staat later dit jaar op de planning. Een liveshow van CUT_ is meer dan alleen muziek, het is verbonden met veel visuele aspecten en staat garant voor een complete totaalervaring.