GOOSE - Simplon

GOOSE

NONSTOP

Vr 7 September 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €13,50 Deur: €13,50 Genre: Electronic / Rock
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Met een mix van electronic en rock veroverde de Belgische band GOOSE in 2006 de harten van zo’n beetje iedereen: van ravers tot rockers, van indie-lovers tot techno-heads. In de jaren die volgden wist GOOSE feilloos hun sound uit te breiden en de synthesizers verder aan te scherpen. Het resultaat, studioalbum nummer vier genaamd ‘What You Need’ (2016), bracht dan ook alles wat je van de Vlamingen mag verwachten én meer: dansbaar, spannend, melancholisch, met een goede portie pit.

Nog altijd weet GOOSE de grenzen van hun eigen muziek te verleggen. Met hun meest recente tour NONSTOP willen ze de ravecultuur nieuw leven inblazen op de podia van clubs en festivals. Ze laten hun gitaren in de studio en verschuilen zich achter drumcomputers en synthesizers. Elk nummer wordt ontleed, opgedreven en met nieuwe energie terug in elkaar gezet. Ze destilleren hun carrière in een NONSTOP ervaring en combineren het verleden met de toekomst. Na meer dan zeven jaar keren deze helden terug naar Simplon, een geweldige opening van ons nieuwe seizoen!

Na het concert nog nadansen tot diep in de nacht? We gaan na afloop gelijk door met ONGEHOORD en als bezoeker van het concert mag je hiervoor gratis blijven hangen.