GOLD RUSH - Simplon

GOLD RUSH

DJ Nu-Mark + Deejay Irie

Za 3 Juni 2023
Waar: Bovenzaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €12,50 Genre: Hiphop / Funk / Dance Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Op zaterdag 3 juni vindt de eerste editie van Gold Rush plaats, de nieuwste nachtproductie van Simplon. Samen met special guest DJ Nu-Mark (Jurassic 5) brengt befaamd turntablist Deejay Irie een mix van de beste hiphop, funk, reggae, house en dance naar de dansvloer. Gold Rush draait volledig om het DNA van hiphop en staat voor DJ sets van de allerhoogste kwaliteit.

Je kan bijna geen betere gast-DJ voor de allereerste Gold Rush verzinnen dan DJ Nu-Mark. Nu-Mark is afkomstig uit Los Angeles en verdiende zijn strepen als DJ van de legendarische alternatieve hiphop-crew Jurassic 5, gekenmerkt door hun karakteristieke soulvolle sound. Ook werkte hij als producer samen met artiesten als J-Live, Aloe Blacc en Slimkid3. Zijn reputatie als muzikale innovator en DJ met een eclectische smaak maakt hij waar bij al zijn optredens. In de woorden van Deejay Irie: “een betere DJ set dan die van DJ Nu-Mark zul je in je leven waarschijnlijk nooit zien.”

Deejay Irie werd geboren in São Paulo (Brazilië) en is tegenwoordig woonachtig in Groningen. Hij is een van de meest gerenommeerde turntablists van Nederland, wereldwijd bekend om zijn skills. Zo won hij in 2002 de Dutch DMC Championship (een titel die hij 5 jaar prolongeerde), werd hij de runner-up van de 2005 DMC World Championships, en werd hij in 2015 gekroond tot ‘s werelds eerste Visual DJ World Champion ooit. Irie toerde over de hele wereld en trad op met grote namen als Gaslamp Killer, KRS One en Q-Bert. Die jarenlange ervaring ligt aan de basis van zijn nieuwe evenement Gold Rush dat hij presenteert in samenwerking met HOMEBASE.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.