Gerson Main - Simplon

Gerson Main

+ Ruben Annink

Vr 5 Februari 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €11,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Nog niet zo lang geleden zagen we deze goedgemutste singer-songwriter een verbluffende show geven als support van Kenny B. In een intieme setting liet Gerson Main zijn bijzondere Nederlandstalige nummers horen. Nu komt hij terug naar Simplon voor een eigen show met een volledige band!

Gerson Main is niet alleen een opvallende verschijning, maar weet ook nummers te schrijven die je verbazen. Hij laat zich inspireren door alles wat er om zich heen gebeurt en schrijft liedjes in een dichterlijke vorm, waar vaak ook nog eens op te dansen valt. De zanger speelde eerder al in de backingband van o.a. Dio, Akwasi en Typhoon, maar werd pas echt bekend door zijn deelname aan het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter. In januari verschijnt het debuutalbum ‘De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland’, waarvan we de singles ‘Ik Weet Niet Hoe’ en ‘Deejay’ alvast kennen. Na de release gaat Gerson met zijn eigen ‘fanfare’ op tour en liggen de verwachtingen hoog gespannen, maar dat er een goede vibe neergezet gaat worden, dat weten we wel zeker.

Support komt van singer-songwriter Ruben Annink, ook bekend van het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter. Drie jaar geleden begon Annink als straatmuzikant in het centrum van Haarlem en nu heeft hij zelfs al een platencontract. De 18-jarige muzikant gooide hoge ogen met zijn nummer ‘Break My Heart’.

ACTIE: Tijdens de clubtour van Gerson Main kunnen zwangere dames gratis naar binnen. Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mailtje naar zwanger@simplon.nl met je naam en een foto van de echo (we doen hier verder niets mee, het is alleen voor het bewijs).