Geannuleerd: Silk Road - Simplon

Geannuleerd: Silk Road

Mike Cervello + Dexter King + Ambivalenz & more

Za 25 Juni 2016
Waar: Kleine zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €7,50 Deur: €10,- Genre: House Leeftijd: 18+
Links

Helaas is door omstandigeheden Silk Road geannuleerd. De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar pr@simplon.nl. Onze excuses voor het ongemak!

—–

Silk Road, de zijderoute die al eeuwen als verbinding tussen Europa en het Verre Oosten dient, staat op zaterdag 25 juni centraal in Simplon. In tegenstelling tot Marco Polo en zijn kameraden wordt er in 2016 door drie Chinezen vanuit Shanghai richting eindbestemming Groningen afgereisd. House, bass, electro en veel meer komt langs op de eerste echte Asian Party!

Mike Cervello, Groninger van origine en tegenwoordig onderdeel van Yellowclaw’s roemruchte Barong Family, is de headliner die het gezelschap aanvoert. De electro-fanaten van Ambivalenz, die meerdere keren naar China afreisden, verzorgen de opmaat van de avond.

Verwacht Aziatische decoratie, exotische top-DJ’s die op de grootste festivals van AziĆ« staan en natuurlijk kan een karaoke-set niet ontbreken!

Line-up:
Mike Cervello

Chace
Tsunano
Dexter King
Ambivalenz