Geannuleerd: SFB - Simplon

Geannuleerd: SFB

Vr 7 April 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €13,- Genre: Hiphop
Links

GEANNULEERD
Helaas is door de huidige situatie van SFB door het management van de groep besloten om de gehele tour te annuleren. Hierdoor gaat het optreden in Simplon op vrijdag 7 april dan ook niet door. De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar pr@simplon.nl. Onze excuses voor het ongemak!

—–

Na het succes van New Wave, de ‘Reset The Levels’ EP’s en het pas verschenen album ‘Lituatie’, kondigt de populaire Haagse hiphopgroep SFB de Big Man Things Tour aan. Gewapend met hun grootste hits en met support van bevriende artiesten komen zij aankomend najaar naar Simplon! 

SFB gaat hard, heel hard. 2015 was het jaar van de doorbraak van de rapformatie. De deelname aan het enorm succesvolle en record-brekend project New Wave van Top Notch speelde hen in de kijker bij het grote publiek. Een aantal SFB hits behoren tot de favorieten van het album en daar ontvingen ze meerdere gouden en platina platen voor. Na het succes van New Wave ging SFB snel door, eind 2015 kwam de EP ‘Reset The Levels: Boulevard II’ uit. De clubhits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta Je Hier’ van deze EP hebben miljoenen views op Youtube.