Garçon Taupe + Vergaarbak - Simplon

Garçon Taupe + Vergaarbak

Simplon UP

Do 1 November 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 01:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Electro / House
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Tijdens deze UP zul je muziek horen die je misschien eerder in het nachtleven verwachtte. Je favoriete DJ moet echter ergens zijn usb-stick mee opvullen en muziek van Garçon Taupe zou hierop niet misstaan. Gewapend met synthesizers en drumcomputers biedt hij een blik op wat er bij kijken komt bij het maken van een dansplaat uit het italo/electro/acid genre. Maar dan wel zonder het comfort van een studio en opnames om eindeloos perfectie na te streven. Gestript van deze bescherming zul je niets missen tijdens dit intieme optreden.

Van Garçon Taupe mag je veel electro verwachten, aangevuld met invloeden uit acid house. Op zijn laatst verschenen EP Kiklop zet hij deze invloeden moeiteloos voort en weet hij op iedere track de juiste synthese tussen uitgerekte akkoorden, golvende synthmelodiëen en dansbare drumpartijen te vinden. Liefhebbers van de definiërende ‘Westcoast of Holland’ sound uit Den Haag doen er meer dan goed aan om even langs te komen deze avond. Het is geen toeval dat Garçon Taupe in 2009 een Split LP uitbracht met Legowelt, en daarmee mag je best te koop te lopen. Als zo’n samenwerking je nog niet overtuigd om je weekend deze week vroeg te beginnen, dan kun je je weekend beter een week uitstellen.

Garçon staat er vanavond niet alleen voor en waar zijn vrienden voor als ze geen DJ set vol beukende electro, acid en underground electronica verzorgen? Dat is dan ook exact waarvoor je op Vergaarbak kan rekenen. Neem je beste internetverbinding en ID-trackingsoftware mee, dan kun je later opscheppen naar je vrienden die er niet bij waren. Net als Vergaarbak kun je alvast even warm draaien met onderstaande opname.