For I Am King - Simplon

For I Am King

+ Hibakusha

Za 21 September 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Deur: €15,- Genre: Metal
Koop tickets
Links

Als een storm trekt For I Am King het land over en neemt met windkracht tien de Nederlandse metalscene over. Ook Duitsland en België moeten eraan geloven. Deze furieuze metalband trekt de aandacht met een frontvrouw die de menigte versteld doet staan met haar brute stem. Hun sound is modern, complex maar in zekere zin ook toegankelijk.

Onlangs brachten ze hun tweede album ‘I’ uit, een verfrissend en eigentijds album waarin de groei van de band sterk naar voren komt. Het album geeft de band een nieuw gezicht, waarin het oude gezicht van hun debuutalbum ‘Daemons’ nog steeds zichtbaar is. Gepaard met driftige riffs en vlijmscherpe drums zetten ze keer op keer een explosieve liveshow neer! De mensen die ze hebben gezien tijdens ESNS weten precies waar we het over hebben. Ze hebben grote festivals als Dock’em Open Air, Wacken Open Air en Jera On Air op de planning staan voor deze zomer. Met al deze ervaring op zak komen ze in september ongetwijfeld een show van formaat afleveren in Simplon!

Geïnspireerd door de zwaarste metalbands levert het Haarlemse Hibakusha de support met snoeiharde beats en krijsende lead-partijen. Hun shows zijn altijd uiterst intens en bovendien ook groovey.

Note: Door andere tour mogelijkheden zijn een aantal Nederlandse shows van For I Am King verplaatst naar september, waaronder ook de show in Simplon. Het concert van 24 mei is verplaatst naar 21 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Het is ook mogelijk om tickets te retourneren, stuur hiervoor een mailtje naar tickets@simplon.nl