For I Am King (geannuleerd) - Simplon

For I Am King (geannuleerd)

Zo 5 September 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,- Deur: €15,- Genre: Metal
Links

Door de aanhoudende corona maatregelen en een gebroken arm van de bassist, kan de show van For I Am King op 5 september helaas niet doorgaan. 

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


De Amsterdamse metalband FOR I AM KING is a force to be reckoned with in de metalscene. Ze leveren een explosieve melting-pot van melodieuze, moderne en complexe metal. Geleid door de brute stem van frontwoman en echte eyecatcher Alma Alizadeh weten ze elk publiek uit hun dak te laten gaan. 

Na een EP in 2014 debuteerden ze in 2016 met hun eerste studioalbum ‘Daemons’, wat de ambitieuze band al snel op de kaart zette. Sindsdien raasde het vijftal door de podia van Nederland met keer op keer een verwoestende show, Belgie en Duitsland wisten er ook niet aan te ontsnappen. In 2018 verscheen het album ‘I’, met een vernieuwende en verfrissende twist waarin de onderlinge groei van de band sterk naar voren kwam. Met een inventaris vol ervaring en geweldige tracks vieren ze in 2021 het vijfjarig bestaan van hun debuutalbum met een speciale show in Simplon!

Van de andere kant van het kanaal komen de Britse metal-legends Heart Of A Coward voor deze show als special guest naar Simplon. Verwacht metal die brute kracht uitstraalt gecomplimenteerd door een emotioneel en persoonlijk narratief. Sinds 2009 zijn ze al bezig met het uitspuwen van tracks en inmiddels hebben ze drie studioalbums en ontelbare shows op hun naam staan.