FLTRBOX - Simplon %

FLTRBOX

Posij b2b Boeing 747 + Mits b2b VICEGRIP & more

Za 4 November 2023
Waar: Bovenzaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Genre: Dubstep / Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Fltrbox is het nieuwe dubstep-evenement in Groningen. Met de focus op dubstep zorgen we ervoor dat het een avond wordt zoals vroeger, een die even onvergetelijk is. We houden het puur, met een volledige dosis van 140% dubstep.

Posij B2B Boeing 747
Posij en Boeing 747 zijn geen onbekenden in Groningen. Posij staat bekend om zijn ruige bassmuziek, zijn bijdrage aan Skrillex’s nieuwe album “Quest For Fire” met de juked versie van “Too Bizarre,” zijn releases op het label van Chase & Status, en Boeing 747 is mede-eigenaar en resident van Oost; beiden hebben een voorliefde voor dubstep. Voor de eerste keer staan ze samen achter de draaitafels, en dan ook nog met een set die volledig gewijd is aan dubstep!

Mits B2B VICEGRIP
Mits en VICEGRIP brachten onlangs hun gezamenlijke EP “Royal Blood” uit, met 4 keiharde tracks die je trommelvliezen doorboren met scherpe baslijnen en krachtige drums. Mits staat bekend om zijn harde dubstep die klinkt als machinegeweren die door de luidsprekers knallen, en VICEGRIP staat bekend om zijn kenmerkende riddim-geluid dat eveneens stevig aankomt.

Deadlockz
Deadlockz is ook een bekend gezicht in het Groningse dubstep-circuit en mag daarom niet ontbreken in de line-up. Ze zeggen dat Deadlockz een meester is in zijn vak en je de beste dubstep zal voorschotelen. Dat belooft een smakelijk optreden te worden!

Moldae
Moldae, ook wel bekend als de paarse demon uit Hongarije, staat erom bekend geen enkele zaal heel te laten. Met zijn unieke producties en gestoorde remixes van bestaande tracks raden we je aan alleen te komen als je durft…

Bizmuth B2B Ecrip
Een goed begin is het halve werk, en daarom komen Ecrip en Bizmuth naar Groningen om de avond knallend te beginnen! Ecrip is de oprichter van de op Leeuwarden gebaseerde organisatie en DJ-crew Wob Mob. Hij is gespecialiseerd in het mixen van verschillende soorten dubstepgeluiden en staat garant voor een spectaculaire show. Bizmuth maakt ook al sinds het begin deel uit van het team, is medeoprichter van Blacklight Audio en is verbonden aan het Monsters Music-label.