Flaire - Simplon

Flaire

Vr 18 Oktober 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Pop / Electronic
uitverkocht
Links

Muziek uit Den Haag is helemaal hot! Ook de dansbare tunes van Flaire zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na een volle zomer vol festivalshows zetten de Haagse MaxLorenzo, Holty en Yves Springer hun momentum onverstoord door. Met werk vol invloeden van pop, trance en house neemt het drietal het publiek mee op een onweerstaanbare trip vol lekkere synths, strakke beats en kwetsbare Nederlandstalige teksten.

Het begon allemaal met één Instagram DM, waarin producer Yves zijn muziek naar Max (van der Scheer) en Holty (Boris Wentholt) opstuurde. De laatste twee maakten al langer muziek, en waren onder de indruk van Yves’ productie. Flaire was geboren. Flaire? Ja, want het trio heeft ‘flaire’, elegantie, naar eigen zeggen. Ze braken door via TikTok, met onder andere de knaller van een hit ‘Na Vannacht’. En toen Tjade en Moody Mehran hun nummer speelde tijdens de zomer van 2022, was het momentum helemaal aangebroken!

2024 wordt ongetwijfeld hét jaar van de Haagse boyband. De toon is in elk geval gezet met een uitverkocht optreden in de Melkweg, een show op Eurosonic Noorderslag 2024 en lovende reacties op de eerste EP Tragedie. De volgende release is inmiddels alweer op komst. EP Sociale Zaken, die op 12 januari is verschenen, laat een geheel nieuwe kant van de heren zien: één met meer diepte, meer synths en vooral veel meer Flaire! Na een denderende liveshow in onze Bovenzaal, zullen ze ongetwijfeld onze Grote Zaal op zijn kop zetten in het najaar!