Fix Everything + The Next Call - Simplon

Simplon UP:
Fix Everything + The Next Call

Do 12 Januari 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Punk, Garage, Rock, Post-punk
Koop tickets
Links

Deze Simplon UP raden wij iedereen aan oordoppen te dragen, want dit gaat luid worden!

Fix Everything is boundless hope despite overwhelming dread. Ze spelen vervormde postpunk vermengd met grillige psychedelica, sludge en hardcore. Op hun debuutalbum HELLEND VLAK snelt het Amsterdamse trio door overgangen en thema’s, waarbij zelfvertrouwen en wanhoop door genres worden gemixt in hun uiteenlopende tracks. De band wist onder andere al de aandacht van Never Mind The Hype en OOR te trekken.

Hun laatste release, A SIMPLE TASK EP, leunt meer op hun sludge metal & hardcore invloeden: de gitaren zijn lager gestemd, de drums groter, en de zang wilder. Alles om een rauwere energie op het podium te brengen. Wees klaar om uit je dak te gaan tijdens hun show! 

Drie jaar geleden ontstond The Next Call, een postpunkband uit Groningen. De jonge honden geven energieke optredens waarbij de sound doet denken aan een combinatie van The Cure, Iggy Pop & The Stooges, The Gun Club, IDLES en The Dead Kennedy’s. Op hun single ‘I Don’t Know Where I Wanna Be’ laten de jongens horen wat ze in huis hebben. De klagende stem van de zanger, slepende drums en de crunchy, naargeestige gitaren geven ons een veelbelovend geluid van een band die we in de gaten moeten houden.

De dj van vanavond is Ad-Dy!
Ad-Dy draait muziek uit het heden met een hang naar het verleden. Het verleden is de punk, new wave en postpunk uit het eind van de jaren ‘70, begin ‘80. Verwacht punk, new wave, postpunk, EBM, IDM, en darkwave.