Finnebassen - Simplon

Wildernis presents:
Finnebassen

Za 13 April 2019
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €12,- Deur: €14,- Genre: House / Techno Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na een uitverkochte editie met Joachim Pastor is WILDERNIS in april weer terug. Dit keer halen ze niemand minder dan de Noorse house DJ en producer Finnebassen uit het koude Scandinavië naar Groningen!

Nadat hij al jaren in zijn thuisstad Oslo draaide, brak hij in 2012 door in de rest van Europa en maakte een impact op de house scene met zowel zijn producties als zijn live-performances. In datzelfde jaar bracht Finnebassen de single ’Touching Me’ uit die de #1 van Beatport’s Deep House chart bereikte. Inspiratie haalt hij onder andere uit Maceo Plex, Solomun en Art Department, waarmee hij weer zijn eigen geluid weet te creëren. Bovendien heeft zijn signature sound, die hij zelf omschrijft als deep, grimey en soulful, hem contracten opgeleverd bij labels als Noir, Electronique en The House of Disco. In Nederland is Finnebassen een graag geziene gast op vele grote festivals en we zijn dan ook verheugd om hem naar Simplon te halen!

De line-up wordt aangevuld door Sebastian Davidson en Wildernis residents WLDR. en Stefan de Koning.

TICKETS:
Super Early Bird: €7,- (uitverkocht)
Early Bird: €8,50 (uitverkocht)
Regular: €12,-
Doorsale: €14,-