FATA BOOM - Simplon

FATA BOOM

Wolfpack Tour

Vr 17 December 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,50 Genre: Trippy Electro Hiphop
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht.


Na in 2019 de bovenzaal van Simplon helemaal te hebben uitverkocht én uitgeleefd is FATA BOOM terug om er nog een paar scheppen bovenop te doen! Deze Amsterdamse act bestaande uit een gemaskerde zangeres, een genderneutrale rapper en een muzikale duizendpoot overweldigt menig publiek met scherpe teksten en een hoog niveau aan muzikaliteit. De één reageert geschokt, de ander staat in een split second mee te bouncen op de brutale raps en sloopkogelbeats van deze extravagante groep wiens stage presence doet denken aan Die Antwoord.

In oktober 2018 kwam hun debuutalbum ‘Constricted’ uit met hits als ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ en ‘Fäsjøn’. Hun bijbehorende tour bracht ze naar onder andere Paaspop, Down The Rabbit Hole, Paradiso, Amsterdam Dance Event én Simplon. Vanaf elke stage wisten ze met hun trippy electro hiphop het publiek omver te blazen. Nu staat er een gloednieuwe show en set klaar voor 2021, die nóg intenser wordt dan de vorige. Maak je klaar voor FATA BOOM, een muzikale headshot met de intensiteit van een stoeptegel door je voorruit.


Dit concert gaat door op 75% van de normale capaciteit, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 17 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.