FATA BOOM - Simplon

FATA BOOM

Wolfpack Tour

Vr 17 December 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,50 Genre: Trippy Electro Hiphop
Koop tickets
Links

Na in 2019 de bovenzaal van Simplon helemaal te hebben uitverkocht én uitgeleefd is FATA BOOM terug om er nog een paar scheppen bovenop te doen! Deze Amsterdamse act bestaande uit een gemaskerde zangeres, een genderneutrale rapper en een muzikale duizendpoot overweldigt menig publiek met scherpe teksten en een hoog niveau aan muzikaliteit. De één reageert geschokt, de ander staat in een split second mee te bouncen op de brutale raps en sloopkogelbeats van deze extravagante groep wiens stage presence doet denken aan Die Antwoord.

In oktober 2018 kwam hun debuutalbum ‘Constricted’ uit met hits als ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ en ‘Fäsjøn’. Hun bijbehorende tour bracht ze naar onder andere Paaspop, Down The Rabbit Hole, Paradiso, Amsterdam Dance Event én Simplon. Vanaf elke stage wisten ze met hun trippy electro hiphop het publiek omver te blazen. Nu staat er een gloednieuwe show en set klaar voor 2021, die nóg intenser wordt dan de vorige. Maak je klaar voor FATA BOOM, een muzikale headshot met de intensiteit van een stoeptegel door je voorruit.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 17 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.