F.L.E.U.R.I. + Sekaì - Simplon

F.L.E.U.R.I. + Sekaì

Simplon UP

Do 10 Mei 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Trip Hop / Synthpop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Een bekende klank in de creatieve sector die zowel binnen als buiten Groningen te horen is: Anna Fleuri, die haar sporen op én naast het podium al dik heeft verdiend, komt met een nieuw verrassend project onder de naam F.L.E.U.R.I. Wellicht doet de naam van deze kunstenares een belletje rinkelen, wat niet geheel misplaatst is. Zo is Anna Fleuri terug te vinden in projecten als OOO, Hache en is zij zelfs ook nog verantwoordelijk voor geweldige grafische prenten.

Met F.L.E.U.R.I duikt zij een andere hoek in. Het concept is heerlijk eenvoudig; een drumcomputer, een reeks kunstmatig opgewekte geluiden met de synthesizer en een zachte, fluisterende stem… Met ondersteuning van Maarten Huizing, je weet wel, die ene bassist van Kinoo en The Baby Salad, betreedt Anna het podium en vormen zij samen het duo F.L.E.U.R.I.

De tweede act komt van Martijn de Geele onder de naam Sekaì. Sekaì betekent balans in het Japans en balans is in de filosofische zin van grote invloed op hoe hij produceert. Sekaì heeft kort geleden zijn album ‘Sekaì’ uitgebracht via zijn eigen cassette label genaamd ‘Sekaiology’. Verder maakt hij deel uit van het Broodkast collectief waar Pharfetch’d, die al te bewonderen is geweest bij UP, ook deel van uitmaakt. Deze Friese artiest heeft zelf ook al eerder tijdens UP opgetreden en wij kijken er naar uit dat hij weer met zijn tape machines en invloeden van triphop en de moderne Lo-Fi scene zijn melodische ondertonen, beats en ietwat futuristische composities komt laten horen.