Eye On The Prize - Simplon

Eye On The Prize

Nanah Dae + ALPHADNA + Jowners & more

Za 16 April 2016
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €5,- Deur: €7,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Bij Eye On The Prize maak je kennis met het hiphop geluid van 2016! Deze avond treden er zes veelbelovende hiphopacts op die je in de gaten moet houden: ALPHADNA, OostCoast, Jowners, Le Seton, Djé-Rimo X Alan Mascott en Nanah Dae. Ze stonden al in de finale van de Grote Prijs Van Nederland en zijn begeleid door ervaren artiesten als Adje, Sticks, Akwasi en Glen Faria. Ga deze sterren van de toekomst checken, dan kun je later zeggen dat je er als eerste bij was!

Nanah Dae
Nanah Dae is de winnares van de Grote Prijs Van Nederland. De jury noemde de 23-jarige MC ‘stoer, sexy en kwetsbaar’. Ze deelt haar levensverhaal al rappend en zingend over zowel snoeiharde boombap beats als funky tracks met popinvloeden. Daarbij zorgt deze dame voor een hoog gehalte aan entertainment!

ALPHADNA
ALPHADNA is een hiphopformatie uit Amsterdam bestaande uit MC’s Alpha Beta en Medina, live ondersteund door DJ Nav. Het trio combineert hardcore raps en punchlines met een knipoog naar soul en reggae. Soms maatschappijkritisch, soms geen fuck gevend, altijd met het hart op de tong.

Djé-Rimo X Alan Mascott
Zet rapper Djé-Rimo en producer Alan Mascott samen in een studio en het resultaat is een unieke sound en een overweldigende energie. Hun voorliefde voor soul, funk en hiphop, in combinatie met de Molukse roots van Djé-Rimo zorgt voor een herkenbaar geluid.

Jowners
Smaakmakers als Puna.nl, 22tracks en Ballinnn zijn het er allemaal over eens: Jowners is een artiest om op te letten! Jowners heeft de sound en energie van de nieuwe generatie hiphoppers. Met feelgood tracks laat deze levensgenieter horen dat zijn muziek even aanstekelijk is als zijn persoonlijkheid.

Le Seton
Le Seton benadert hiphop als een singer-songwriter. Hij rapt, hij zingt, hij is zelfkritisch, hij heeft humor, hij spaart zichzelf niet, hij speelt met geluid. De goedlachse Rotterdammer zorgt voor een frisse wind in het hiphoplandschap.

OostCoast
Het Arnhemse hiphopcollectief OostCoast bestaat uit MC’s Dizzow, Drift en producer Henning. De goed op elkaar ingespeelde MC’s wisselen elkaar af op met funk doorspekte beats die je in de straten van L.A. doen wanen. Niet zo vreemd als je bedenkt dat Henning al voor grootheden als Snoop Dogg produceerde. Het resultaat is een rijk geproduceerde, overweldigende muziekachtbaan vol pompende beats en vurige raps.