Evil Invaders - Simplon

Evil Invaders

+ Distillator + Overruled

Vr 9 November 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Metal
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

De wellicht snelst groeiende speed/trash metalband van de lage landen komt met hun headline tour naar Groningen. Evil Invaders uit België is een virtuoze snelheidstank en bracht eind september 2017 nog het tweede album ‘Feed Me Violence’ uit via het welbekende label Napalm Records, met energieke nummers, catchy melodieën, hoge uithalen en flitsende solo’s.

Sinds de release van hun laatste albums hebben ze al flink wat rondgereisd. Zo heeft de band nog door Europa met Grand Magus getourd en zijn ze net terug van hun headline tour in Oost Europa, Finland en Rusland. Speed/trash metal wordt als een niche gezien, Evil Invaders brengt het echter terug in stijl en de band wordt ook wel omschreven als een van de meest veel belovende metal bands van de nieuwe generatie. Hun energie tijdens live shows, agressiviteit en virtuositeit is zacht uitgedrukt erg indrukwekkend!

Eén van de support acts van deze avond is de trashmetalband Distillator uit Enschede. Distillator wordt sinds de release van hun debuutalbum ‘Revolutionary Cells’ in  2015 gezien als een van de belangrijkste nieuwkomers in de Nederlandse metal scene. De band kenmerkt zichzelf door hun hoge geschreeuw, snelle gitaar licks, een mellotron bas, energieke live optredens en een old-school look. De tweede support acts is de keiharde speedmetalband Overruled. Dit belooft een extreem energieke show te worden met scheurende gitaren en een tempo zo hoog dat ze de menigte naar adem laten snakken! Overruled weet optreden na optreden steeds weer kwaliteit te leveren.

In combinatie met Evil Invaders zullen ze gegarandeerd een ijzersterke avond neerzetten!