Evil Invaders - Simplon

Evil Invaders

+ Angelus Apatrida + Schizophrenia

Do 5 Maart 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:15 uur Ticket: €15,- Deur: €15,- Genre: Metal
Koop tickets
Links

Energieke songs, catchy melodieën, flitsende solo’s en hoge uithalen van frontman Joe. Evil Invaders is terug in Simplon voor een stevig potje thrash metal! Vorige keer een uitverkochte bovenzaal, nu treden ze op in de grote zaal!

De band had al een stevige live reputatie opgebouwd in eigen land toen in 2013 hun titelloze debuut-EP verscheen en ook het buitenland overstag ging. In 2015 bracht de band haar eerste full length album ‘Pulses Of Pleasure’ uit en zette daarmee de Belgische thrash metal nog prominenter op de kaart. Twee jaar later kwam het tweede album ‘Feed Me Violence’ uit via het welbekende label Napalm Records.

Sinds het verschijnen van het debuut ‘Evil Unleashed’ in 2006 heeft Angelus Apatrida geen introductie meer nodig. Het zesde album Cabaret De La Guillotine zit vol vlijmscherpe riffs en heeft een perfecte balans tussen melodie, agressie en goede songstructuren. Muzikaal staat Angelus Apatrida als een huis en spelen ze heerlijke oldschool thrash metal zoals uit de Bay Area. De band kan goed vergeleken worden met Death Angel en Testament.

Als opener van de avond is de eer aan Schizophrenia. Deze Belgische band maakt brutal death thrash metal en geeft goed weer wat extreme metal allemaal te bieden heeft. Onlangs kwam hun EP ‘Voices’ uit waarmee ze dit maar al te goed bewijzen!