Eva van Pelt speelt NU - Simplon

Eva van Pelt speelt NU

Za 12 Maart 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:30 uur Aanvang: 20:15 uur Ticket: €12,50 Genre: Pop / Songwriter
Koop tickets
Links

Ze is muzikaal maker van Brabantse bodem. Eva van Pelt onderscheidt zich door haar zoektocht naar een ander contact met haar publiek. Met haar oude Volkswagenbus, de laadruimte omgebouwd tot concertzaal voor één persoon, reed ze tot 2020 onder de titel ‘HIER – concert voor één’ het land door, op zoek naar  muzikale ontmoetingen. Op festivals, in bouwkranen, kerktorens, hotelkamers en in the middle of nowhere.

In haar nieuwe project NU zoekt Eva met haar band de grenzen van het popconcert op. NU is een dynamisch improvisatie concert met spoken word, interviewfragmenten en muziek, voor een publiek dat zich mag nestelen in de vragen en antwoorden van mensen die je hoort, maar niet ziet. Hùn vragen en antwoorden zijn de rode draad van dit concert, over zoeken, bang, boos en alleen zijn. Over het belang van het stellen van de simpele vragen aan de (on)bekenden om je heen.

In 2016 bracht Eva met haar debuutalbum ‘ZWART’ al een nieuw geluid in het Nederlandstalige muzieklandschap: donker, fris en eigenwijs. Verwantschap met het werk van Wende en Roosbeef wordt vaak genoemd. In 2019 bracht Eva de intieme ‘HIER’ EP, die klinkt alsof je bij haar in de ruimte bent.


Dit concert is verplaatst van 2 oktober 2021 naar 12 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig.