Enter The Gallowstreet - Simplon

Enter The Gallowstreet

Gallowstreet + Kypski & more

Vr 28 Oktober 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 04:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €13,- Deur: €14,- Genre: Brass/Dance
Koop tickets
Links

Enter The Gallowstreet is een spectaculair concept waarbij de mannen van Gallowstreet de handen ineen slaan met grote namen uit de vaderslandse DJ scene. Dit meesterlijke concept liet al meerdere Nederlandse poppodia uit z’n voegen trillen en richt nu z’n pijlen op Simplon. Zet je schrap voor een avond vol hiphop, brass, house en scratchende DJ’s die voor een unieke clubavond zullen zorgen!

De 10 man sterke Amsterdamse brass band Gallowstreet, die hun strepen hebben verdiend door te spelen tijdens buurtfeesten en optochten, brengen hun rauwe geluid naar Groningen. Bekend om de switch tussen hiphop, brass, house en swingende afrobeats staat deze formatie garant voor een unieke ervaring op je net- en trommelvlies. De combinatie van percussie, blazers en drums maken het je lastig om niet mee te bewegen op deze swingende muur van geluid. 

Kypski, ooit begonnen als drummer en nu zesmaal Nederlands DMC kampioen en wereldberoemd om zijn scratchtechnieken. Deze legende uit de DJ-wereld stond eerder op Glastonbury Festival en draaide in de Royal Albert Hall. Kypski is wereldberoemd geworden met de formatie C-mon & Kypski waarmee hij diverse keren door de VS heeft getourd om daar het publiek van zijn draaitechnieken te laten smullen. In 2010 stond Kypski nog op het hoofdpodium van Pinkpop, al met al een man met een heleboel ervaring en creativiteit in z’n vingers.

Deze avond wordt verder aangevuld door Umoja en Pushin Wood Soundsystem, bekend van o.a. Bambeats Records en de LOFT feesten in Vera.