This Ends Today + RC Sullivan + 13 steps - Simplon

This Ends Today + RC Sullivan + 13 steps

Simplon UP

Do 26 Januari 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Hardcore
Links

13 steps
13 steps weet verschillende muziekstijlen samen te laten komen tot iets wat eigenlijk ook niet anders te benoemen is dan “vies lekker hard”. Elk nummer bewijst de band dat je niet om ze heen kan. Met deze monsterlijke vocalen, gitaar en drumpartijen die elk nummer sneller en sneller lijken te gaan belooft het een ware metalcore workout te worden voor je nek en stembanden.

R.C. Sullivan
De jongens uit eigen stad maken niet zomaar lekkere hardcore maar laten ook horen wat ze inspireert. Nummers waarin ze niet bang zijn om een filosofisch dialoog over het leven te voeren maar dan wel begeleid met beukende ritmes en melodieuze gitaarriffs natuurlijk. Naamgenoot R.C. Sullivan mocht ze inspireren met het overleven van blikseminslagen en nu is het de beurt van de band om dat te vertalen naar een hoop muzikaal gedonder.

This Ends Today
This Ends Today is duister en is daar trots op. Ze halen hun inspiratie uit de meest donkere hoekjes van de metal en hardcore scene en is het duidelijk dat ze een boodschap voor het publiek hebben. Haat en boosheid klonk nog nooit zo strak, vol luide grunts en met dynamische ritmepartijen.