Emil Landman + Jono McCleery - Simplon

Emil Landman + Jono McCleery

Vr 16 November 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Deur: €11,- Genre: Singer / Songwriter
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

De nieuwsgierige avonturier en singer-songwriter Emil Landman brengt je met zijn folksliedjes van een eiland in Noorwegen naar een plein in Rusland of een kroeg in New Orleans. Zijn subtiele gitaar tracks en kalme stem ademen avontuur. De internationale Spotify-sensatie staat bekend als een dromer en wil vaak een stapje extra doen voor het maken van zijn werk, daarom maakt hij het meeste van zijn werk in het buitenland.

Emil’s nieuwsgierigheid drukt altijd een uitzonderlijke stempel op zijn albums, hij is steeds opnieuw instaat om in frisse invalshoeken te vinden en zijn verwonderingen te uiten. Emil heeft laatst twee EPs ‘Vinter’ en ‘Sommer’ opgenomen in Noorwegen waarmee hij dit najaar op tour gaat. Het zijn z’n meest intieme en waarheidsgetrouwe platen. ‘Vinter’ is dit jaar al uitgebracht en ‘Sommer’ moet nog worden uitgebracht. Laat je live verbazen door de vlekkeloze en zuivere stem van Emil en het indrukwekkende spel van zijn band!

De Britse singer-songwriter Jono McCleery komt gewapend met zijn hartverwarmende mellow stem en akoestische gitaar. Hij wordt ook wel “het best gehouden geheim van Groot brittannië” genoemd. Zijn muziek is tijdloos. Het is onverslijtbaar en geeft een reflectie van het verleden, heden en de toekomst.

De Londenaar staat ingeschreven bij het recordlabel Ninja Tunes, dit is hetzelfde recordlabel als dat van Bonobo, Amon Tobin en Roots Manuva. Hij heeft getourd met o.a. Jamie Woon, Little Dragon en Bonobo. Jono’s nieuwste werk ‘Seeds of a Dandelion’ is een cover album. Het coveren van andermans werk kan tricky zijn, Jono heeft dit echter met vakmanschap gedaan. Hij heeft met respect voor het orgineel prachtige covers gemaakt. Verwacht een intiem live concert.