Einfach Kurt + The Big Top - Simplon

Einfach Kurt + The Big Top

Simplon UP

Do 16 Februari 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Pop Noir / Balkan
Links

Einfach Kurt
Het liefst sta ik op zondag om 04:00 op en trek ik mijn kleren aan met kamoevlaasje-kleuren (de neon-kleuren zijn voor zaterdag). Ook kies ik dan vaak voor mijn stevige bergschoenen. Of sandalen, afhankelijk van het weer. Ik ga de deur niet uit zonder mijn verrekijker om mijn nek en mijn veldfles. Een kompas had ik nog voor Sinterklaas gevraagd maar helaas niet gekregen. Dan stap ik op de fiets richting de hei of de bossen. Soms pak ik ook de trein naar Ass’n en dan zie ik vanaf daar wel verder. En wat ik dan het liefste doe is birdspotten. Vanuit zo’n uitkijktoren het aller-allerliefst want dan sta je lekker hoog. Dan vliegt de dag om! Heb jij dat ook? Dan ga je mijn nieuwste ontdekking te gek vinden! Je kunt namelijk vogels spotten op de site van Einfach Kurt. Ik ben er zelf nog niet achter welke soort het precies is dus het zou leuk zijn als jullie even meedenken.

Verder zou het ook leuk zijn als jullie even langskomen want Einfach Kurt gaat spelen en heeft ook een nummer over vogels gemaakt (zie hieronder). Een avond om je vrije vogel-voorkeur te vieren dus! (Lekker alliterereen met v’s.nl)

The Big Top
Omdat de hele avond birdspotten niet voor iedereen is weggelegd, hebben we ook de vermakelijk band ‘The Big Top’ gevraagd om te komen. Ze spelen circus/balkanpop en vrolijken de boel daar flink mee op. Dat dit genre circus genoemd wordt heeft ongetwijfeld te maken met de kunstjes opvoeren. Of de olifant halverwege. En de kamelendans na de pauze. Maar vooral die muzikale intermezzo’s blijven je bij kan ik je vertellen.