Drico (EP Release Show) - Simplon

Drico (EP Release Show)

+ supports

Vr 9 September 2016
Waar: Kleine zaal Open: 21:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €5,- Deur: €7,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Hij is niet meer weg te denken uit de Groninger hiphopscene. Drico startte begin dit jaar zijn label 9th Cube en heeft vanaf dat moment niet stilgezeten. Eerder dit jaar bracht hij samen met dancehall artiest Mr. Memoir het album ‘The Turn’ uit en later met producer DjSadhu het album ‘Wat Is Rijkdom’. De muzikale duizendpoot kan niet stoppen met werken aan nieuwe muziek, dus ligt er alweer iets nieuws klaar. Ditmaal dropt hij een EP genaamd 9.

Alles op dit project staat compleet in het teken van het getal 9. Zo zal de release plaatsvinden op de 9e dag van de 9e maand, wat tevens de verjaardag is van de beste man. En met 9 verschillende producers zal het ook qua sound erg gevarieerd zijn. “Ik wil met dit project mijn diversiteit laten zien”, aldus Drico. “De meeste mensen kennen mij als boombap rapper, maar ik kan meer dan dat. Het getal 9 is iets waar ik mijn hele leven al iets mee heb. Natuurlijk ben ik elk jaar jarig op die datum, maar het staat ook voor voltooing. De naam van mijn label komt daar ook vandaan, dus het werd tijd om daar eens een keer iets mee te doen.’’ Op de EP vind je producties van: TjibzCORTEKSAndroid16IRON x SILK, Red, MAF, Douwe vd Meulen, Burnmark en Drico zelf. De features komen van McGyver, Cissy, Kaascouse, Den Dubieus, No Order, Insanyo, Skenkie, Victor Fataal en Mr. Memoir. 

De voorprogramma’s worden verzorgd door: Den DubieusNo Order en Mc Gyver. Kortom een hele vette goed gevulde hiphop avond. De vorige twee releaseparties van 9th Cube waren een groot succes en geloof ons als we zeggen dat je deze ook niet wilt missen!