Drico & DjSadhu (Release Show) - Simplon

Drico & DjSadhu (Release Show)

+ Victor Fataal + Jooz

Vr 25 Maart 2016
Waar: Kleine zaal Open: 21:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €5,- Deur: €6,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Ze kennen elkaar al jaren, maar onlangs besloten rapper Drico en producer DjSadhu om de oude samenwerking weer op te pakken. Samen maakten ze de gloednieuwe EP ‘Wat is Rijkdom’, een plaat vol met persoonlijke teksten, sicke flows, catchy refreintjes en dat alles op keiharde producties. Op deze avond komen ze het resultaat presenteren in de bovenzaal van Simplon.

Drico
en DjSadhu ontmoeten elkaar in 2002 op een freestyle hiphop party in Winschoten. Sadhu draaide die avond zijn beats tijdens de freestyle sessies en de twee verbroederden eigenlijk meteen. Door de jaren heen hebben ze samen heel veel tracks gemaakt en ook los van elkaar zijn ze actief bezig geweest. Drico niet alleen als rapper, maar ook als producer. Onlangs werkte hij nog mee aan het album ‘The Turn’ van Mr. Memoir. DjSadhu bleef volop beats maken en produceerde tracks voor namen als Big Lo, J-Merk en M80. Nu is er van het duo weer een plaat en met featurings van Mr. Memoir, Insayno, Jooz en Deejay Irie is het eentje geworden waar de heren trots op kunnen zijn.

Voor de platen tussendoor is er niemand minder dan Deejay Irie, wereldkampioen visual DJ’en en resident van Doowutyalike.