DraMali + Radio Esperanto & more - Simplon

DraMali + Radio Esperanto & more

Simplon UP

Do 5 Juli 2018
Waar: Café Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Afrobeat / Funk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets

De laatste UP van dit seizoen wordt feestelijk en zomers afgesloten! Deze keer niet in de kleine zaal, maar knus in het café.

Deze Gronings-Afrikaanse Afro beat-jazz band weet zeer goed verschillende culturen bij elkaar te brengen. Voornamelijk de Malinese cultuur wordt vakkundig gereflecteerd in hun muziek.  DraMali’s muziek is swingend, variërend en catchy! Vrijheid zit in hun bloed en dat hoor je in hun muziek! De band heeft charmante vocals, een goede interactie met hun publiek en erg veel enthousiasme op zak. Kortom, ze zijn zeker in staat om het seizoen in feestelijke sferen af te sluiten!

Radio Esperanto
Alleen al bij het lezen van de bezetting -accordeon, ud, bouzouki, tamboerijn-, weet je dat je je klompendans niet gaat kunnen inzetten deze UP. Wel jammer als je goed geoefend hebt maar tradities zijn alleen leuk met mate. Laat dat nou precies zijn wat Radio Esperanto heeft uitgevogeld; een mix van moderne en traditionele instrumenten en sounds. Het is net alsof je even op vakantie gaat in het oosten, waar die goeie balkan feessies zijn, met een beetje Grieks drama zoals ze zelf zeggen. Weet je wat trouwens vet hip is: een staycation. Op vakantie in je eigen stad. Radio Esperanto helpt je hier dus goed mee op weg en als je dan zorgt dat je diezelfde nacht ook even ergens anders slaapt, onder de sterren bijvoorbeeld, dan ben je écht lekker bezig.

Onze favoriete gingerboy Ingo The Gringo komt met zomerse, funky en dansbare plaatjes de avond afsluiten!