Dope D.O.D. + DRUMMAKID - Simplon

Dope D.O.D. + DRUMMAKID

Vr 24 November 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €14,- Deur: €15,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Dit najaar beginnen Dope D.O.D. en DRUMMAKID samen aan een tour langs 14 Nederlandse poppodia en uiteraard staat Simplon op die lijst. Ze komen met een explosieve mix van harde hiphop en trap in een avond die garant staat voor twee dikke shows mét moshpits!

Dope D.O.D.
Voor menig Groninger zullen ze geen onbekenden zijn: de rapgroep Dope D.O.D. In 2011 braken ze door met hun track ‘What Happened’ en de epische videoclip die daarbij hoort heeft inmiddels 27 miljoen views op Youtube. Niet alleen in Ghosttown (Groningen) en de rest van Nederland is het drietal populair, ook in het buitenland scoren ze hoge ogen. Met tours langs de grootste muziekfestivals van de wereld en in meer dan 17 landen uitverkochte shows zijn ze niet meer weg te denken uit de hardcore hiphop-scene. Eind mei wordt hun nieuwe album ‘Shotguns in Hell’ verwacht, die ze volledig samen maakten met de Amerikaanse hiphopgroep ‘Onyx’.

DRUMMAKID
Misschien ken je DRUMMAKID al als de drummer van Typhoon, maar wist je ook al dat hij zelf behoorlijk vette tracks maakt? Vorig jaar debuteerde hij met zijn solo EP ‘NewK!d!nClass’ en behaalde daarmee direct internationaal succes met de single ‘ZONIN’. Vervolgens werd hij door Spotify benoemd tot één van de 25 meest invloedrijke Nederlandse artiesten onder de 25 van dat jaar. Hij deelde eerder al het podium met Akwasi, Ronnie Flex en Jayh en valt dus absoluut geen onbekende in de scene meer te noemen. Dit najaar wordt zijn vervolg EP ‘LOTCC’ verwacht en zal hij met lekkere verse tracks bij ons op het podium staan.