Doowutyalike! - Simplon

Doowutyalike!

DJ Format + Rob Manga + Deejay Irie

Za 26 Maart 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €11,- Deur: €13,- Genre: Dance / Hiphop Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na de geslaagde eerste editie van Doowutyalike! is het alweer tijd voor de volgende. Deze dansavond met als basis de funky hiphop beat en DJ’s die nog weten hoe je met draaitafels omgaat, is iets wat je niet mag missen.

Deze keer hebben we o.a. DJ Format als gast. Deze man uit Brighton/UK is geen onbekende voor Simplon, hij stond in het verleden al eens op een goedbezochte editie van Bambeats en wist de dansvloer goed los te krijgen met een mix van funk, soul, rock & hip-hop. Verwacht deze avond ongeveer hetzelfde van hem, een set waarbij het moeilijk zal zijn om stil te blijven staan en waarbij je verrassende dingen zult horen. Hij kijkt er naar uit om weer naar Groningen te komen, zoals hij zelf zei: “I love that city”.

De tweede gast is geen onbekende voor Groningen, Rob Manga werd hier geboren en draaide jarenlang op veel bekende plekken in de stad tot hij in 2000 naar Amsterdam vertrok. Daar wist hij zijn DJ carriere een echte boost te geven als resident voor de Bassline avonden en later met zijn eigen concepten Legends en AM/PM, waarbij hij 24 uurs strictly vinyl sets doet. Verder draait hij regelmatig in Paradiso en voor Red Light Radio. De kenners weten dat we hier een top DJ mee in huis hebben.

Als resident van de avond hebben we natuurlijk onze eigen Deejay Irie, wereldkampioen DJ-en, en waarschijnlijk de beste DJ die de stad ooit heeft gehad. Tijdens de eerste editie van Doowutyalike! bewees hij al dat het moeilijk is om niet te bewegen zodra deze man achter de draaitafels staat.