Dollkraut (geannuleerd) - Simplon

Club Simplon
Dollkraut (geannuleerd)

Za 13 Februari 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 21:30 uur Aanvang: 20:15 uur Ticket: €11,- Genre: Electronic
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we in overleg met Dollkraut besloten om de show op 13 februari te annuleren.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Voorspelbaarheid is niet van toepassing in de muziek van Dollkraut. Deze wispelturige artiest mixt bijzondere stromingen van verschillende tijdperken samen tot een compleet eigen sound. Van flinke synthesizer workouts en electro-achtige post-punk tot 70’s disco uit Turkije.

Wanneer Dollkraut niet met zijn driemans-band speelt, is het geen probleem voor de Amsterdam gebaseerde DJ om dansvloeren los te laten gaan. Sinds zijn doorbraak met debuutalbum ‘Schimanski’s Black Lullabies’ kreeg hij een goede reputatie in de scene. In de loop van de jaren verscheen de artiest op bekende evenementen zoals Rock en Seine in Parijs, Dekmantel Festival in Amsterdam en zelfs Tel Aviv’s Breakfast Club in Israël. In de koude novemberdagen komt Dollkraut naar Simplon voor een unieke dj-luisterset, aangepast voor de intieme setting onder de corona maatregelen.