Dollkraut - Simplon

Club Simplon
Dollkraut

(dj-luisterset)

Za 13 Februari 2021
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:30 uur
Aanvang: 20:15 uur
VVK: € 11,-

Genre: Electronic
Koop tickets
Links

Voorspelbaarheid is niet van toepassing in de muziek van Dollkraut. Deze wispelturige artiest mixt bijzondere stromingen van verschillende tijdperken samen tot een compleet eigen sound. Van flinke synthesizer workouts en electro-achtige post-punk tot 70’s disco uit Turkije.

Wanneer Dollkraut niet met zijn driemans-band speelt, is het geen probleem voor de Amsterdam gebaseerde DJ om dansvloeren los te laten gaan. Sinds zijn doorbraak met debuutalbum ‘Schimanski’s Black Lullabies’ kreeg hij een goede reputatie in de scene. In de loop van de jaren verscheen de artiest op bekende evenementen zoals Rock en Seine in Parijs, Dekmantel Festival in Amsterdam en zelfs Tel Aviv’s Breakfast Club in Israël. In de koude novemberdagen komt Dollkraut naar Simplon voor een unieke dj-luisterset, aangepast voor de intieme setting onder de corona maatregelen.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit is een verplaatst concert vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.