Dirty Dike - Simplon

HOMEBASE:
Dirty Dike

& DJ Sammy B-Side

Za 12 Maart 2016
Waar: Kleine zaal Open: 21:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €12,50 Deur: €13,50 Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Aan het begin van 2016 trapt Dirty Dike het jaar af met het tweede deel van zijn nieuwe albumtour! Deze keer is Europa aan de beurt en natuurlijk halen wij hem dan ook graag naar het noorden van Nederland. Samen met DJ Sammy B-side komt de rapper nieuwe tracks ten gehore brengen.

Dirty Dike is een naam die vaak als eerste wordt genoemd als het over de Engelse hiphopscene gaat. Na het droppen van zijn debuutalbum in 2008 behoort de rapper tot de absolute top. Mede door zijn nononsense houding op de mic en de rauwe beats met een 90’s tintje. Ook door tracks zoals ‘Return Of The Twat’, ‘Pork Pie’ en ‘Ten Dike Commandments’, die al door veel mensen als classics worden beschouwd.

Met z’n vierde album ‘Sucking Prawns In The Moonlight’ is de rapper wat meer de abstracte kant opgegaan, maar hij weet nog altijd de ‘Dike-stempel’ er op te drukken. De rode draad in de teksten blijft drugs, vrouwen en het vechten tegen zijn innerlijke demonen. En hij neemt nog steeds geen blad voor de mond. Ben je benieuwd wat Engeland te bieden heeft qua hiphop, dan is dit een perfect instapmoment. Na afloop zal Dike ook jouw ‘favourite wanker’ zijn.

Als supportacts hebben wij deze avond Agi-State (BE) en The Dutch Militia (Primetech & KrisiZ + The Arbees). De avond zal afgetrapt worden door vaste huis-DJ Gila Selectah.