Delinquent Habits - Simplon

Delinquent Habits

Zo 16 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 15:00 - 17:30 uur Aanvang: 15:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Met een aanstekelijke mix van Latino hiphop brengt Delinquent Habits in het najaar, wanneer we het goed kunnen gebruiken, de zon naar Simplon! De groep is afkomstig uit de lower east side van LA en werd gevormd in het gouden tijdperk van hiphop door de de urban-Latin hiphop pioniers Ives Irie, Kemo the Blaxican en producer/DJ OG Style.

Delinquent Habits werd in 1996 wereldberoemd met de monsterhit ‘Tres Delinquentes’. Als je deze wereldwijde hit nog nooit hebt gehoord in de afgelopen 20 jaar heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd en is het een goed idee om het nummer hieronder even te luisteren. Hun daarna verschenen titelloze debuutalbum vloog meer dan een miljoen keer over de toonbank.

De samenstelling van de groep heeft flink wat gefluctueerd in de afgelopen 25 jaar. Voor hun laatste album ‘It Could Be Round Two’, uitgebracht in 2016, kwamen Kemo en Ives, de pioniers van Delinquent Habits weer bij elkaar met als resultaat het meest diverse muzikale album tot nu toe. Op de plaat kan je zelfs vlagen van rock, funk en soul horen. Kortom, verwacht een unieke hiphop ervaring!