De Kraaien - Simplon

De Kraaien

+ Haas

Za 19 Maart 2016
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 22:30 uur Aanvang: 20:15 uur Ticket: €11,- Deur: €14,- Genre: Urban
Koop tickets
Links

Het is alweer drie jaar geleden dat de Haagse rapformatie De Kraaien de hitlijsten bestormde met ‘Ik Vind Je Lekker’. Daar waren opeens deze gemaskerde rappers! Ze brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten waarvan je soms niet weet of ze het nou menen of dat je in de zeik genomen wordt. Over hun extravagante optredens wordt regelmatig gesproken in de media.

Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat ‘Ik Vind Je Lekker’ kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: ‘Pechvogel’, ‘Ik Wil Met Je Sexen’ en ‘Rollen’. Daarna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in de vorm van een full length album. Hier is na het vertrek van hun derde snavel, Neurbert El Halt, achter de schermen hard aan gewerkt. In februari 2016 staat de release gepland van het album ‘Goud’, een collectie van tien mega sterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Dat is niet het enige debuut van De Kraaien, ook de allereerste clubtour komt er nu aan. Door het grote succes in een kort tijdsbestek die de heren hebben beleefd in 2013, is er nooit tijd geweest voor een eigen clubtour met een eigen live show. Dit gaat nu gebeuren en jij kunt erbij zijn!

Support komt van de Nederlandse rapper Haas. Met zijn eerste demo en een ijzersterke performance wint Haas in 2011 de Drentse Popprijs in de categorie Hip Hop en een New Attraction Award. De laatste single van de rapper ‘Wat Als Ik Een Millie Had’ kreeg airplay op 3FM en Slam FM. Haas wil heel Nederland kennis laten maken met zijn muziek en daarvoor is hij goed op weg.